Výzkumná společnost Behavio spustila v říjnu minulého roku webovou stránku Atlas Čechů, kde si můžete vyhledat různé informace o Češích, které byly na základě výzkumů zjištěny.

Behavio díky svým unikátním technologiím zkoumá pravidla intuitivního rozhodování, stojí například i za Mapou voličů a projektem Minuty pro lepší práci. Na stránce Atlas Čechů najdete seznam společenských skupin dle kategorií, ty pak můžete kombinovat, a to s kategoriemi genderu, věku i dalšími. Dozvíte se zde třeba, kteří Češi slaví narozeniny se sousedy, ale také voliči jaké politické strany nejčastěji nepijí pivo. Tyhle informace mohou třeba jen utišit vaši zvědavost nebo sloužit k pobavení, převážně zde ale čerpají údaje novináři, marketéři nebo PRisté – zkrátka ti, kteří pro svou práci potřebují pochopit chování lidí.

(převzato ze stránky https://wave.rozhlas.cz/webova-stranka-atlas-cechu-pomuze-nektere-spolecenske-stereotypy-prolomit-a-v-8161673)

Vstupte do Atlasu Čechů
AktuálněBehavio nabízí Atlas Čechů!